ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο παίκτης που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την τηλεόραση

Ο παίκτης που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την τηλεόραση
Βιντάλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με φοβερό σουτ στο 80' ο Ιγκόρ Βιντάλ, σκόραρε και ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την Κέρκυρα το Σάββατο (1/10). Η "αρπαγή" του Βραζιλιάνου μέσω... τηλεόρασης και η αδράνεια της Βέροιας που έχασε τον 20χρονο επιτελικό χαφ. (PHOTOS, VIDEO).

Το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου, η Βέροια πείστηκε να φέρει για δοκιμή τον Ιγκόρ Βιντάλ. Και λέμε πείστηκε, διότι η ομάδα της Ημαθίας δεν είχε πρόθεση να προχωρήσει σε δοκιμές, για να μην χάσει χρόνο. Άλλωστε υπήρχαν πολλά κενά στο ρόστερ και η άμεση ολοκλήρωση μεταγραφών ήταν αναγκαία.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, που προερχόταν από τη Λοντρίνα, ομάδα Β' Βραζιλίας, ήρθε λοιπόν στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Ημαθίας. Ο τότε προπονητής της "Βασίλισσας του Βορρά", Αλέκος Βοσνιάδης, ενθουσιάστηκε με τον Λατινοαμερικανό, τον οποίο χρησιμοποίησε στο εκτός έδρας φιλικό με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν τηλεοπτικό.

Εισηγήθηκε, μάλιστα, την απόκτησή του. Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως, έτυχε να παρακολουθήσουν και οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, στους οποίους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο Βιντάλ. Τόσο πολύ που κινήθηκαν άμεσα για να τον φέρουν στα Ιωάννινα, με σκοπό να τον υπογράψουν και να τον αποκτήσουν. Έτσι κι έγινε.

Ο παίκτης που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα από την τηλεόραση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η καθυστέρηση της Βέροιας και παράλληλα ο δυναμισμός που επέδειξε ο ΠΑΣ αναφορικά με την περίπτωση του Βιντάλ, είχε ως αποτέλεσμα να μεταβεί στην πόλη της Ηπείρου ο νεαρός επιτελικός μέσος και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Το Σάββατο (1/10) το σύνολο του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0 στην Κέρκυρα.

Ο Κρητικός τεχνικός πέρασε στο ματς τον Βιντάλ στο 52', αντί του τραυματία Μαμπουλού, και ο πρώτος με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, στο 80', έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ένα ματς που έπρεπε να λήξει χωρίς νικητή, βάσει εικόνας, ολοκληρώθηκε με ανέλπιστο τρίποντο για τους Ηπειρώτες χάρη στον Βιντάλ.

Photo credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ