ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Μάριος Οικονόμου στον... ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο Μάριος Οικονόμου στον... ΠΑΣ Γιάννινα!
Οικονόμου INTIME SPORTS

Ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στο ΠΕΑΚΙ, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Η αναφορά στον ''Ιταλό'' Μάριο Οικονόμου, τον οποίο σύμφωνα με τους Ιταλούς παρακολουθεί η Νάπολι.

Δεν ξεχνάει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδα του ο Μάριος Οικονόμου. Ο 23χρονος ακραίος αμυντικός, που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωnίστηκε στη Μπολόνια (33 συμ., 4 γκολ), βρέθηκε την Τετάρτη (1/7) στο ΠΕΑΚΙ και παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιαννιώτης μπακ παίζει την τελευταία διετία στην Ιταλία και εκτός από τη Μπολόνια έχει αγωνιστεί και στην Κάλιαρι. Στην ομάδα της Ηπείρου είχε γεμάτη χρονιά το 2012-2013 (21 συμμετοχές), σεζόν που του έδωσε το δικαίωμα να κάνει το... ιταλικό άλμα. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, η ισχυρή Νάπολι φέρεται να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

* Με πρωινή και απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη (2/7) η προετοιμασία του ΠΑΣ. Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε αερόβια προπόνηση ενώ το απογευματινό ασκήσεις επιθετικής τακτικής. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός των αδειούχων Βελλίδη, Στρούνα και Τσάβες. Την Παρασκευή (3/7) θα γίνει μόνο απογευματινή προπόνηση στις 18:00.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ