ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Νίκη με Αναγέννηση Άρτας

Νίκη με Αναγέννηση Άρτας
Ηλιάδης, Τσουκαλάς INTIME SPORTS

Με την Αναγέννηση Άρτας έπαιξε το Σάββατο (22/11) ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι και νίκησε με 1-0. Σκόρερ του αγώνα στο 58' ο Ευρυπίδης Γιάκος με σουτ έξω από την περιοχή.

Χρησιμοποιώντας κυρίως παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια ο Γιάννης Πετράκης, είδε τον ΠΑΣ να επικρατεί με 1-0 της Αναγέννησης Άρτας στο ΠΕΑΚΙ. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες των Ιωαννίνων σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, με Σαπαλίδη (18'), Ναδάλες (19') και Γιάκο (31').

Αξιοσημείωτη η φάση του 39', κατά την οποία σημειώθηκε τριπλό δοκάρι, με πρωταγωνιστή τον Γιάκο. Στο δεύτερο μέρος ο Γιάκος με σουτ έξω από την περιοχή στο 58' βρήκε δίχτυα και έγραψε το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (23/11) ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΛ στους Ζωσιμάδες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ναδάλες, Αυεγνικού, Σκόνδρας, Γαρουφαλιάς, Χαρίσης, Πασχάλης, Γιάκος, Σαπαλίδης, Κρητικός, Νάκος. Έπαιξαν και οι: Κολιοφούκας, Γιάκος Δ., Τάχιας, Ηλιάδης, Μπέριος.

Αναγέννηση Άρτας (Ηλίας Μαγκάκης): Τσάκαλος, Ηλίας, Μάρκος, Παπαρούνης, Χριστογιάννης, Δημουλιάς, Γεωργίου, Σιδηρόπουλος, Νικοπολίδης, Γούλας, Βερλέκης. Έπαιξαν και οι: Μπακόλας, Παπαβασιλειού, Τάσος, Νικολαΐδης, Μαγκάκης, Κολιούλης, Τριανταφύλλης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ