ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Νίκη με Τσουκαλά ο ΠΑΣ, 1-0 τη Ντόνι Σρεμ

Νίκη με Τσουκαλά ο ΠΑΣ, 1-0 τη Ντόνι Σρεμ
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γκολ του Σταύρου Τσουκαλά στο 79' ο ΠΑΣ Γιάννινα, νίκησε 1-0 τη σέρβικη Ντόνι Σρεμ, που έπαιζε από νωρίς με παίκτη λιγότερο (5'). Δοκάρι είχε ο Μανιάς, πανό εναντίον της ΕΠΟ στους Ζωσιμάδες.

Φιλικό με τη Ντόνι Σρεμ έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και επικράτησε 1-0. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 79' ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο χαφ της ομάδας της ομάδας της Ηπείρου έκανε το σουτ από τον άξονα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, έπαιζαν από το 5' με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Μάρκοβιτς έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Γαρουφαλιά και αποβλήθηκε. Μόλις ξεκίνησε το ματς ο διαιτητής Μήτσιος ζήτησε να κατέβει πανό εναντίον της ΕΠΟ. Οι οπαδοί του ΠΑΣ προχώρησαν στην κίνηση αυτή, καθώς δόθηκε άδεια στον Πανιώνιο και έτσι αυτοί έμειναν στην 6η θέση.

Λίγο μετά το 20λεπτο υπήρξε νέα διακοπή, με τον ρέφερι να ζητά εκ νέου να κατέβει το πανό. Στο 45'+1' ο Μανιάς στόπαρε με το στήθος, έκανε δυνατό σουτ, η μπάλα όμως πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Στάρσεβιτς. Στο ημίχρονο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, πήγε στην κερκίδα και έπεισε τους οργανωμένους να κατεβάσουν το πανό κατά της ΕΠΟ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-0. Πριν από τον αγώνα ο Γιώργος Χριστοβασίλης έδωσε αναμνηστική πλακέτα στον εκπρόσωπο των Σέρβων, ενώ ο Μπράνα Ίλιτς έδωσε μια φανέλα και μια ανθοδέσμη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Νικολιάς, Κοζορώνης, Ηλιάδης, Ιωάννου, Μανιάς. Έπαιξαν και οι: Ίλιτς, Μασούρας, Στρούνα, Γιάκος, Τσουκαλάς, Μπέριος, Κολιοφούκας,

Ντόνι Σρεμ (Ντράζαν Ντεσπότοβιτς): Στάρσεβιτς, Σολντάτοβιτς, Ράκιτς, Στάνοβιτς, Αντρέγιεβιτς, Ρόμπερτς, Τζόρτζεβιτς, Μάρκοβιτς, Τσιγκόγια, Ναμανί, Κόνκα. Έπαιξαν και οι: Τζέγκαγιατς, Στανόγιεβιτς, Σούντσαρ Α., Γκλίχοβιτς, Ντίρντσεκ, Ράκοβιτς, Σούντσαρ Μ., Ντόλοβατς

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ