ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Τρεις περιπτώσεις επιθετικών κοιτούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με άλλους παίκτες. Την Πέμπτη στα Γιάννενα ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Δεν ήταν λίγα τα θέματα που συζητήθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες, Τετάρτη και Πέμπτη, στις συσκέψεις που έλαβαν χώρα στην Αθήνα ανάμεσα στη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και το τεχνικό τιμ. Ένα από τα σημαντικά νέα, μάλιστα, ήταν ότι αναλαμβάνει ενεργόκομμάτιστηνΠΑΕκαιειδικάστιςμεταγραφές ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης.

Τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο ΠΑΣ είναι πολλά και αφορούν κυρίως την επίθεση. Οι Γιαννιώτες είναι κοντά σε Έλληνα επιθετικό που αγωνιζόταν φέτος στη Super League. Ακόμα δεν είναι ελεύθερος, όμως, είναι πολύ πιθανό να μείνει στις επόμενες ημέρες.

Ακόμη, γίνονται διαπραγματεύσεις με Αργεντινό επιθετικό, ιδιαίτερα σκληροτράχηλο, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, ενώ έχει προταθεί κι Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής. Ωστόσο, αναμφίβολα προτεραιότητα έχει δοθεί στην πρώτη περίπτωση, ενώ αυτή του Έλληνα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, είναι ξεχωριστή.

Από εκεί και πέρα, στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του 22χρονου Λατινοαμερικανού ποδοσφαιριστή. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα ποντάρουν πολλά σε αυτόν και ευελπιστούν πως θα λυθούν κάποια θέματα που απομένουν και πως θα αποκτηθεί. Υπάρχει, όμως, και εναλλακτική, αυτή ενός Βραζιλιάνου.

Ακόμη, γίνονται κινήσεις και για να αποκτηθούν και παίκτες κάτω των 24ων ετών. Ο Γιάννης Πετράκης έχει εντοπίσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, οι οποίες μπορούν να πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας, ενώ θα αποκτηθούν και παίκτες που δοκιμάστηκαν από τα Γιάννενα και τις γύρω περιοχές για την Κ20.

Επίσης, την Πέμπτη θα πάει στα Γιάννενα ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος θα έχει επαφές με τοπικούς παράγοντες και τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη. Την επομένη όπως όλα δείχνουν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, χωρίς αυτό να είναι ακόμη οριστικό.

Τέλος, το Σάββατο θα ανακοινωθούν οι ημέρες για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και τα φιλικά που θα δοθούν, αφού γίνονται ακόμη κάποιες επαφές. Πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ένα φιλικό θα είναι με τον Πλατανιά, αφού οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν πολύ καλές σχέσεις.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ