ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μέσα οι μικροί έξω οι Λίλα, Τζημόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μέσα οι μικροί έξω οι Λίλα, Τζημόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα
Τζημόπουλος Μπέριος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης πήρε στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη τους μικρούς Μασούρα, Μαυροπάνο και άφησε εκτός τους έμπειρους Λίλα, Τζημόπουλο.

Με δυο αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που έριξε την τεσσάρα στην ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη (26/10) για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός τους έμπειρους Λίλα, Τζημόπουλο προκειμένου να τους δώσει και κάποιες ανάσες καθώς οι δυο τους είναι και διεθνείς και έχουν παίξει περισσότερα παιχνίδια ενώ είχαν και κάποια ταξίδια παραπάνω έως τώρα. Επίσης εκτός έμειναν και οι Ακόστα, Βιντάλ που είναι τραυματίες.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μασούρας, Μαυροπάνος οι οποίοι είναι οι πιο μικροί της 18άδας σύμφωνα με τα όσα ορίζει και ο κανονισμός του Κυπέλλου, γεννημένοι μετά το 1997.

"Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Ναδάλες, Καρανίκα, Μασούρα, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Μαυροπάνο, Μιχαήλ, Γαρουφαλιά".

Εκτός ο Λίλα, Τζημόπουλος, Βιντάλ, Ακόστα

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ