ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μένει μία ακόμα ανανέωση

Μένει μία ακόμα ανανέωση
Φόνσι Ναδάλες INTIME SPORTS

Βελλίδης και Ναδάλες ανανέωσαν τα συμβόλαια τους, παρόλα αυτά ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να προβεί σε μία ακόμα επέκταση συμβολαίου. Διαβάστε γιατί.

Μάρκος Βελλίδης και Φόνσι Ναδάλες θα είναι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και την επόμενη περίοδο με κάθε επισημότητα, αφού αυτή την εβδομάδα η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους.

Με δεδομένο πως και οι δυο παίκτες έχουν ξεπεράσει το 24ο έτος της ηλικίας τους, κάποιος θα πιστέψει πως έκλεισαν οι δυο ανανεώσεις που μπορεί να κάνει η ομάδα λόγω των περιορισμών από τη μη αδειοδότηση.

Τα πράγματα, ωστόσο, είναι λίγο διαφορετικά. Ο Ναδάλες συμφώνησε με τον ΠΑΣ από τα τέλη του 2014, οπότε δεν λογίζεται ως ανανέωση σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο! Έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων μπορεί να κρατήσει έναν ακόμα παίκτη το συμβόλαιο του οποίου λήγει.

Τώρα ποιος θα είναι αυτός; Ο Ακόστα έχει κερδίσει πόντους το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Ντάσιος θεωρείται "σημαία" της ομάδας ( παίζει 14 χρόνια στον ΠΑΣ). Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να μείνουν και οι δυο, με τη μία περίπτωση να πιάσει ως "μεταγραφή".

Τέλος η μία από τις τρεις "μεταγραφή" θα κρατηθεί ως... καβάτζα μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά του Τσάβες. Αν αποχωρήσει τελικά, τότε θα έρθει αντικαταστάτης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ