ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μειωμένο το μπάτζετ στον ΠΑΣ, θέλει Χαρίση

Μειωμένο το μπάτζετ στον ΠΑΣ, θέλει Χαρίση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μειωμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν θα είναι το μπάτζετ στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει προσεχτικές επιλογές. Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας ο Χαρίσης του ΠΑΟΚ.

Η παραμονή του Γιάννη Πετράκη και των συνεργατών του στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το πρώτο βήμα για τη νέα σεζόν από την διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Το δεύτερο ήταν η συζήτηση σχετικά με το μπάτζετ της επόμενης περιόδου το οποίο θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι με τους ανθρώπους του ΠΑΣ να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον έμπειρο τεχνικό ώστε να βρει ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος και πρώην παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά στο παρλεθόν με τον Γιάννη Πετράκη.

Ο λόγος για τον 22χρονο Χάρη Χαρίση που παίζει στον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΠΑΣ, όπου έπαιξε για τρία χρόνια και εν συνεχεία το 2015 πήρε μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την πρώτη σεζόν έπαιξε σε 24 ματς και φέτος σε 18 βλέποντας τον χρόνο του να μειώνεται και εκεί ευελπιστούν στον ΠΑΣ ότι θα μπορέσουν να τον πείσουν να επιστρέψει στα Γιάννινα.

Αντίθετα με τον Χαρίση πολύ δύσκολα στην ομάδα των Ιωαννίνων θα μείνει τη νέα περίοδο ο Ζάιρο ο οποίος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ