ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο

Με Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο
Λίλα, Σιώπης INTIME SPORTS

Με τον Άντι Λίλα για πρώτη φορά εφέτος σε αποστολή, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Νοκ άουτ οι τιμωρημένοι Μιχαήλ και Τζημόπουλος. Οι σκέψεις του Γιάννη Πετράκη.

Με νέο πρόσωπο τον Άντι Λίλα ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Τετάρτης (23/9, 18.15) με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Αλβανό χαφ, ο οποίος έπειτα από την εξάμηνη παρουσία στην Πάρμα έγινε και πάλι κάτοικος Ηπείρου.

Τελευταία φορά που είχε παίξει στη Super League ο διεθνής χαφ ήταν στις 21 Δεκεμβρίου 2014, όταν η ομάδα των Ιωαννίνων είχε ηττηθεί στο Παγκρήτιο με 1-0 από τον Εργοτέλη. Είτε ο Αλβανός είτε ο Κοζορώνης θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τους Περιστεριώτες, ώστε να καλυφθεί το κενό του τιμωρημένου Τζημόπουλου (είχε αποβληθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ).

Αναφορικά με το έτερο κενό στην αρχική ενδεκάδα, τη θέση του εξίσου τιμωρημένου Μιχαήλ αναμένεται να πάρει ο Σκόνδρας. Ο ΠΑΣ είχε ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από την Ένωση, στην 3η αγωνιστική, και τώρα απέναντι στον Ατρόμητο θέλει να επανέλθει στις νίκες.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (22/9), ο Πετράκης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Στρούνα, Λίλα, Γαρουφαλιά, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριο, Ακόστα, Γιάκο, Μανιά, Σκόνδρα, Περιστερίδη, Καρανίκα, Φόνσι, Κοζορώνη, Σαπαλίδη, Φερφελή, Ηλιάδη.

Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή, επιστρέφουν οι Ηλιάδης και Γαρουφαλιάς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από τρεις αγώνες πρωταθλήματος έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ