ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Λίλα και Χαλκιαδάκη κόντρα στη Λαμία

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Άντι Λίλα και Μπρούνο Χαλκιαδάκης τίθενται ξανά στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία (10/12, 17:15) στους "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League και ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο από το ματς Κυπέλλου με τον Άρη, Νίκο Καρανίκα.

Αντίθετα, στην αποστολή των Ηπειρωτών επιστρέφουν οι Άντι Λίλα και Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 13 ματς έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Εντός έδρας είναι αήττητος, καθώς έχει τέσσερις ισοπαλίες (με ΑΕΚ, Πανιώνιο, Παναιτωλικό και Ξάνθη) και δύο νίκες (επί των Πλατανιά και Κέρκυρας).

Η Λαμία έχει ένα βαθμό λιγότερο (15) και μακριά από τη Φθιώτιδα έχει μία νίκη (στην Τρίπολη), δύο ήττες (Περιστέρι, Τούμπα) και τρεις ισοπαλίες (Ξάνθη, Λιβαδειά και Ριζούπολη).

Η 19μελής αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Μαυροπάνος, Μπέριος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Βιδάλ, Χαλκιαδάκης, Μπουκουβάλας, Σολτάνι, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μανθάτης, Μπερτρά και Κόντε.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ