ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Φερφελή ο ΠΑΣ, αποχώρησε ο Κρητικός

Με Φερφελή ο ΠΑΣ, αποχώρησε ο Κρητικός
Φερφελής INTIME SPORTS

Με νέο πρόσωπο τον Δημήτρη Φερφελή και συνολικά 19 παίκτες στην αποστολή, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παλέψει την Κυριακή (30/8) για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αποχώρησε από την ομάδα των Ιωαννίνων ο Κρητικός.

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ της Κυριακής (30/8, 21.30) στους Ζωσιμάδες. Η ομάδα της Ηπείρου έχασε μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσει με τρίποντο στην πρεμιέρα, αλλά ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τη Βέροια, στις καθυστερήσεις. Απέναντι στον Δικέφαλο, στο πρώτο του εντός έδρας ματς, ο ΠΑΣ θέλει να κατακτήσει το τρίποντο.

Το προπονητικό επιτελείο δεν αντιμετωπίζει καμία απουσία λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας. Ο Άντι Λίλα έμεινε εκτός μια και είναι ανέτοιμος, ενώ σε αντίθεση με τον αγώνα με τη Βέροια, ο επιθετικός Δημήτρης Φερφελής είναι διαθέσιμος. Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Τζημόπουλο, Στρούνα, Μιχαήλ, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Μπέριο, Ακόστα, Γιάκο, Μανιά, Σκόνδρα, Περιστερίδη, Καρανίκα, Φόνσι, Κοζορώνη, Σαπαλίδη, Φερφελή, Ηλιάδη.

Αρχηγός της αποστολής ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως ο Τάσος Κρητικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα. "Ευχαριστούμε πολύ τον Τάσο για την προσφορά του, τη συμπεριφορά και τη δουλειά του μέσα στην ομάδα και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στην πορεία του και να είναι πάντα υγιής" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ