ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Ακόστα για τη 2η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με Ακόστα για τη 2η θέση ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/11, 17.15) τον Λεβαδειακό σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League. Με νίκη η ομάδα της Ηπείρου θα είναι μόνη στη 2η θέση.

Την Τετάρτη (23/11, 17.15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες. Με νίκη οι Ηπειρώτες θα βρεθούν μόνοι στη 2η θέση της Super League, στο +2 από τον Παναθηναϊκό. Ο Νόε Ακόστα επιστρέφει σε αποστολή, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εκτός, αντίθετα, παρέμεινε ο Φόνσι Ναδάλες, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είναι εξ' αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική. Δεν είχε πραγματοποιηθεί εξαιτίας του σεισμού στα Ιωάννινα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (22/11) ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Βιδάλ, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Δώνη, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Σκόνδρα και Τζημόπουλο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ