ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με 25 παίκτες στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ

Με 25 παίκτες στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Αρκετούς παίκτες από την νέα ομάδα πήρε μαζί του ο Πετράκης.

Στο περιθώριο της ξαφνικής αποχώρηση του Τσουκαλά ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την προετοιμασία του με τους Γιαννιώτες να βρίσκονται στο Καρπενήσι από το μεσημέρι της Παρασκευής για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος θα μεταβεί την Δευτέρα στο Καρπενήσι επειδή μετέβη στην Κρήτη, είδε ένα ακόμα βασικό στέλεχος της ομάδας μετά τους Μανιά, Ίλιτς, Στρούνα να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Στο Καρπενήσι βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων αλλά και ο υπό δοκιμή Χοτζάι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Στο Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η ομάδα μας.

Οι ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής βρίσκονται εκεί είναι οι: Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Κολιοφούκας, Παπαιωάννου, Παππάς, Τζημόπουλος, Μπέριος, Καρανίκας, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Γιάκος, Κοζορώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Φερφελής, Μαυροπάνος, Ζιώγας, Κόκας, Ψαρράς, Μασούρας, Ντόλοβατς, Χοτζάι".

Δίχτυα παντού ο ΠΑΣ

Εν τω μεταξύ ο ΠΑΣ που έχει μείνει πολύ πίσω μεταγραφικά έχει ρίξει δίχτυα και στους τρεις μεγάλους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ζητώντας δανεικούς ποδοσφαιριστές για να καλύψει τις τρύπες του. Οι ιθύνοντες της ομάδας των Ιωαννίνων έχουν ζητήσει τους Δώνη, Μαρινάκη (Παναθηναϊκό) και Βασιλαντωνόπουλο (ΑΕΚ).

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ