ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μανιάς και Τολέδο για ΠΑΣ Γιάννινα

Μανιάς και Τολέδο για ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, ενώ επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Χαβιέρ Φαμπιάν Τολέδο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Γιάννινα έχει στραφεί στην επίθεση, εκεί που επί της ουσίας οι επιλογές που παίζουν είναι δύο. Η μία αφορά έναν Έλληνα επιθετικό της Super League και όπως όλα δείχνουν αυτός είναι ο Μιχάλης Μανιάς.

Οι Γιαννιώτες δεν το επιβεβαιώνουν από τη στιγμή που ο 24χρονος δεν έχει μείνει ελεύθερος -ακόμα- από τον Άρη, όμως, μόνο κρυφό δεν είναι ότι ο Μανιάς τους ενδιαφέρει. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν παίκτη που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν και που πληροί τις προδιαγραφές αφού δε θα πιαστεί ως μεταγραφή άνω των 24ων.

Η δεύτερη επιλογή σχετίζεται με τον Αργεντινό που παίζει στην Ουρουγουάη με την να ΠΑΕ επιβεβαιώνει πως απασχολεί ένας εκ των Χαβιέρ Φαμπιάν Τολέδο και Σαντιάγκο Μπιγλιέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από το περιβάλλον του Τολέδο επιβεβαιώνεται πως ο παίκτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ελληνική ομάδα και πως είναι κοντά σε συμφωνία. Επομένως, όλα δείχνουν ότι ο 28χρονος επιθετικός της Πενιαρόλ είναι ο εκλεκτός.

Τέλος, τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν τελικά οι ημερομηνίες για την προετοιμασία και τα φιλικά, δύο εκ των οποίων πιθανότατα θα είναι με Πλατανιά και Λεβαδειακό. Όσο για τον Γιώργο Χριστοβασίλη θα βρίσκεται στα Γιάννενα από την Τετάρτη, όταν θα εκδικάζεται η υπόθεση της ΠΑΕ, η οποία διεκδικεί 187.000 ευρώ από την Επιτροπή Σταδίου για έργα που είχαν γίνει στους "Ζωσιμάδες".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ