ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μαμπουλού: "Στην πρώτη τετράδα ο ΠΑΣ Γιάννινα"

Μαμπουλού: "Στην πρώτη τετράδα ο ΠΑΣ Γιάννινα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 9ης αγωνιστικής ήταν ο Κρίστοφερ Μαμπουλού του ΠΑΣ Γιάννινα με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να παραλαμβάνει το βραβείο του και να βάζει ψηλά τον πήχη για τον ίδιο και την ομάδα του.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η βράβευση του Κρίστοφερ Μαμπουλού, ο οποίος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής στην Super League.

Ο άσος του ΠΑΣ με τα δυο γκολ που σημείωσε για την ομάδα του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την οδήγησε στην ανατροπή και τη νίκη που έφερε την ομάδα των Ιωαννίνων στην τρίτη θέση.

Ο Μαμπουλού έβαλε ψηλά τον πήχη για τον ίδιο και την ομάδα του. Όπως υποστήριξε ο ΠΑΣ μπορεί να τερματίσει στην τέταρτη θέση ενώ ο ίδιος ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο στα Γιάννενα.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ την ομάδα που χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο και ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους».

Γιατί ήρθε στα Γιάννενα και τι ήταν αυτό που βρήκε στον ΠΑΣ:
«Πρώτα είναι η ευχαρίστηση για το ποδόσφαιρο, υπάρχει αρμονία και πολύ καλή σχέση μέσα στην ομάδα. Όταν πρωτοήρθα ήμουν πολύ ντροπαλός, ο προπονητής κατάφερε να γίνω και εγώ ομάδα με τους υπόλοιπους και αυτό με έκανε χαρούμενο».

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα:
«Στην πρώτη τετράδα».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ίδιος:
«Ακόμη δεν ξέρω. Ζω την ημέρα, το ευχαριστιέμαι και το υπόλοιπο θα έρθει σιγά σιγά».

Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας ο οποίος στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον Κρίστοφερ για την βράβευση του. Είναι τιμή για τον ίδιο, για την ομάδα, για την πόλη ότι είναι ο βραβευμένος ποδοσφαιριστής της 9ης αγωνιστικής για όλη την Ελλάδα. Η φετινή πορεία του ΠΑΣ είναι η απόδειξη ότι όταν γίνεται μια προσπάθεια συλλογική, όταν μπορούμε να δουλέψουμε σαν ομάδα, μπορούμε να έχουμε σπουδαία αποτελέσματα.

Να συγχαρώ όλους τους παίκτες, τον μαέστρο της ομάδας τον κ. Πετράκη που πραγματικά πιστεύω ότι είναι αυτό που έχει μεγάλη συμμετοχή σε αυτό το αποτέλεσμα και βέβαια την διοίκηση της ομάδας, που αν δεν ήταν αυτή να αγκαλιάζει ποιοτικά την ομάδα, σίγουρα δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το καμάρι της πόλης και όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα του.

Η Δημοτική Αρχή το έχει δηλώσει και είμαστε σε μια συνεχή επαφή με την διοίκηση του ΠΑΣ, ώστε στο μέτρο που μπορούμε να βοηθήσουμε θα το κάνουμε. Πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά και να στηρίζει την ομάδα, άρα οφείλουμε να γεμίσουμε το γήπεδο».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ