ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μαγνητική ο Στρούνα

Μαγνητική ο Στρούνα
INTIME SPORTS

Χωρίς τους δύο πλάγιους μπακ που ξεκίνησαν στην αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη έγινε η προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με απουσίες έγινε η προπόνηση της Δευτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε αυτή όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με ασκήσεις ειδικής αντοχής και υποομαδικής τακτικής.

Από εκεί και πέρα, θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο, έκανε ο Ντάσιος (διάστρεμμα), ενώ ο Στρούνα υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι, προληπτικά, σε μαγνητική τομογραφία στον αυχένα. Ρεπό έχουν την Τρίτη οι παίκτες.

Ακόμη, η ΠΑΕ ενημερώνει για τα εξής: "Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διατηρεί τμήματα ακαδημιών για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-16 ετών. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο των Ακαδημιών Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Αναστασίου Δημήτρη, τηλ. 6973782970.

* Αγιασμό, για την νέα αγωνιστική χρονιά, πραγματοποίησε η συνεργαζόμενη με τη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακαδημία των Ελπίδων Ιωαννίνων. Στον Αγιασμό, εκ μέρους της ΠΑΕ παραβρέθηκαν, ο Υπεύθυνος Υποδομών κ. Γιώργος Ιωάννου, μαζί με τους Γενικούς Αρχηγούς των ομάδων Κ17, Κ20 Γιάννη Δεβελέγκα και Λευτέρη Ντούσκο, αντίστοιχα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ