ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Λίλα με μειωμένες αποδοχές στον ΠΑΣ

Λίλα με μειωμένες αποδοχές στον ΠΑΣ
Λίλα INTIME SPORTS

Κάτω από ποιο καθεστώς επέστρεψε ο Άντι Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα; Οι Ιταλοί γράφουν ότι η Μόντενα θέλει να τον αποκτήσει. Οι Ηπειρώτες στο σωστό δρόμο μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Το Sport24.gr είχε κάνει έγκαιρα αναφορά στη συνάντηση που θα είχε ο Άντι Λίλα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, σχετικά με το θέμα της επιστροφής, ή μη, του Αλβανού χαφ στον ΠΑΣ Γιάννινα. Την επομένη η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως ο διεθνής μέσος παραμένει στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λίλα δέχτηκε μείωση αποδοχών και παρέμεινε στον ΠΑΣ. Έβαλε νερό στο κρασί του ο 29χρονος, καθώς είδε πως οι μέρες περνούσαν και δεν έβρισκε ομάδα, με αποτέλεσμα να γυρίσει. Η ομάδα δεν βγήκε χαμένη, καθώς και λιγότερα χρήματα θα του δίνει και θα έχει στις τάξεις της έναν πολυσύνθετο παίκτη.

Την Τρίτη (1/9) οι Ιταλοί έγραψαν πως η Μόντενα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Λίλα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " parmalive.com", που επικαλείται πληροφορίες της εφημερίδας "La Gazzetta di Modena", η ομάδα της Serie B " είναι κοντά στον Άντι Λίλα, που έπαιξε το περασμένο εξάμηνο στην Πάρμα. Τον ξέρει καλά ο Ερνάν Κρέσπο". Από τον ΠΑΣ, ωστόσο, εξέφραζαν άγνοια για το ιταλικό ενδιαφέρον. Σημειώνεται πως ο Αργεντινός τεχνικός ήταν πέρυσι στο επιτελείο της Πάρμα. Ίσως οι Ιταλοί να μην ενημερώθηκαν πως ο Λίλα έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο ΠΑΣ δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο στη Super League. Με... φόρα από πέρυσι οι Ηπειρώτες, που είναι σχεδόν η ίδια ομάδα. Συμπαγές σύνολο, που δύσκολα ηττάται και που στην έδρα του μπορεί να νικήσει κάθε ομάδα. Ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε σε ήττα (3-1) στους Ζωσιμάδες και αν στην πρεμιέρα η Βέροια δεν ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις, τότε η ομάδα των Ιωαννίνων θα ήταν στην κορυφή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ