ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κρατούν... χαμηλά την μπάλα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Κρατούν... χαμηλά την μπάλα στον ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πετράκης θέλησε να... προσγειώσει τους παίκτες του δίνοντας συγχαρητήρια για τη νίκη με 3-0 επί της Οντ αλλά τους προειδοποίησε ότι εντός έδρας οι Νορβηγοί μεταμορφώνονται αγωνιστικά.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μια μεγάλη νίκη την Πέμπτη με 3-0 επί της Όντ και οι παίκτες του "Άγιαξ της Ηπείρου" έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν καθώς μπορούν να θεωρούν ότι βρίσκονται ένα 90λεπτο μακριά από την πρόκριση και τις αναμετρήσεις με την Άλκμααρ. Ο Γιάννης Πετράκης όμως στην προπόνηση της Παρασκευής (15/7) κράτησε χαμηλά τους τόνους δίνοντας ναι μεν συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά προειδοποιώντας τους πως εντός έδρας η Οντ μεταμορφώνεται και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ξέρει βέβαια και ο ίδιος πως οι παίκτες του κρατάνε την τύχη στα χέρι τους αρκεί να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα και στο ματς της Πέμπτης (21/7).

Η τριάρα της Πέμπτης τώρα έφερε και ρεπό για το Σάββατο (16/7) ενώ την Παρασκευή όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Πέμπτης γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με το δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Η επόμενη μέρα του μεγάλου ευρωπαϊκού παιχνιδιού βρήκε τους ποδοσφαιριστές μας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάσης ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε αγωνιστικά παιχνίδια. Ο κ. Πετράκης έδωσε για αύριο ρεπό στους παίχτες του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ