ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κρατάει και Ντάσιο, επιστρέφει ο Λίλα!

Κρατάει και Ντάσιο, επιστρέφει ο Λίλα!
Λίλα, Ντάσιος INTIME SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να μην εξασφάλισε άδεια, αλλά στο μέτωπο των ανανεώσεων τα πήγε περίφημα. Μετά τον Μιχαήλ μένει και ο Ντάσιος, ενώ στις 30 Μαΐου επιστρέφει ο Άντι Λίλα!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Μιχαήλ. Ο Γιαννιώτης κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα και η επισημοποίηση της ανανέωσης θα γίνει την Παρασκευή (22/5). Το σημαντικό είναι ότι πέρα από τον 29χρονο στόπερ, κάτοικος Ιωαννίνων θα παραμείνει και ο Γιώργος Ντάσιος, η ''σημαία'' του ΠΑΣ όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πολύπειρος αμυντικός είναι ο επόμενος στον οποίο θα γίνει πρόταση ανανέωσης, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνει αποδεκτή. Έτσι ο έτερος Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής θα παραμείνει για 15η σεζόν στην ομάδα της Ηπείρου. Σημειώνεται ότι στις 30 Μαΐου ο Άντι Λίλα επιστρέφει από την Πάρμα στα Γιάννενα, μια και έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Έπειτα από αυτές τις κινήσεις, ο ΠΑΣ θα έχει δικαίωμα για μια μεταγραφή άνω των 24 ετών, όπως ασφαλώς είναι στο χέρι των ανθρώπων της πόσους ποδοσφαιριστές κάτω των 24 θέλει να αποκτήσει!

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ