ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κουβέντα με Ακόστα για ανανέωση στον ΠΑΣ

Κουβέντα με Ακόστα για ανανέωση στον ΠΑΣ
Ακόστα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοδοξεί να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Νοέ Ακόστα και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr επίκειται ραντεβού τις επόμενες μέρες, οπότε και θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες.

Ο Νοέ Ακόστα είναι από τα βασικά στελέχη του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια. Ο Ισπανός εξτρέμ πήγε στην ομάδα της Ηπείρου το δεύτερο μισό του 2013-2014 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει "γεμάτες" σεζόν. Και την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι στο αρχικό σχήμα στα παιχνίδια των Ηπειρωτών.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2017. Οι πληροφορίες του Sport24.gr όμως αναφέρουν ότι προσεχώς θα γίνει ραντεβού με τον 33χρονο ακραίο επιθετικό, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Δεν έχει καθοριστεί η ημέρα που θα γίνει αυτό, όμως η πρώτη επαφή φέρεται να έχει γίνει.

Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής έχει παίξει και στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε το προηγούμενο διάστημα ο "Άγιαξ της Ηπείρου". Και σε αυτά με την Όντ Γκρένλαντ, αλλά και σε αυτά με την Άλκμααρ. Στο εντός έδρας ματς με τους Νορβηγούς είχε σκοράρει, γράφοντας το 3-0 στους "Ζωσιμάδες". Στην Ελλάδα έχει περάσει και από Ολυμπιακό Βόλου, Άρη και Λεβαδειακό.

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ