ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κοροβέσης: "Είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις"

Κοροβέσης: "Είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε στη SuperBALL για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ με 3-0 στους "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Στην εκπομπή SuperBALL μίλησε ο Νίκος Κοροβέσης του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες", όπου η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, επικρατώντας με 3-0. Τι είπε για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αναλυτικά:

Για το πως του φάνηκε ο ΠΑΟΚ: "Δεν νομίζω ότι αφήσαμε περιθώρια αντίστασης στον ΠΑΟΚ. Παίξαμε μ τον τρόπο που πρέπει να παίζει μία ομάδα που θέλει να κάνει την υπέρβαση κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που είχαμε σχεδιάσει".

Για το πλάνο νίκης του ΠΑΣ: "Θέλαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις, αφού ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Κλειστήκαμε λίγο πίσω για να βγούμε στην κόντρα και το πλάνο βγήκε όπως είχαμε σκεφτεί".

Για το πως ήρθε το 0-4 από τον Λεβαδειακό: "Μετά το 0-4 με τον Λεβαδειακό, αναρωτιόμασταν και μεταξύ μας. Τέτοιες μέρες βέβαια, που πάνε όλα στραβά, μπορούν να υπάρξουν. Δείξαμε όμως ότι ήταν μία κακή παρένθεση".

Για το ποιος μεγάλος τους δυσκόλεψε περισσότερο: "Με τον Ολυμπιακό κοπιάσαμε σαφώς περισσότερο, όταν προηγείσαι στο Καραϊσκάκη, πάντα κοιτάς να υπερασπιστείς το προβάδισμα. Αντίθετα με τον ΠΑΟΚ στην έδρας σου θέλεις να βάλεις και δεύτερο γκολ.

Για τα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο μεγάλων ομάδων: "Έχω διαβάσει κι ακούσει διάφορα πράγματα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση, δεν μπορώ να φύγω. Είμαι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις και περιμένω".

Για τον κοινό πανηγυρισμό με Λίλα και Μανιά: "Θέλαμε πολύ ένα γκολ κι αυτό ήταν ένα ξέσπασμα, που λένε. Δεν τον είχαμε σχεδιάσει, απλώς εκείνη την ώρα αυτό μου ήρθε στο μυαλό, αυτό έκανα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ