ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κόντε - Μαμπουλού ή Ίλιτς - Μανιάς;

Κόντε - Μαμπουλού ή Ίλιτς - Μανιάς;
Κόντε, Μαμπουλού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστοφέρ Μαμπουλού έχει τρεις ασίστ σε τέσσερα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πέδρο Κόντε τρία γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Αναπόφευκτες οι συγκρίσεις με Ίλιτς - Μανιά, αν και είναι ακόμα αρχή. (PHOTOS, VIDEO).

Ο κορμός του ΠΑΣ Γιάννινα διατηρήθηκε το καλοκαίρι, η αποχώρηση των δύο βασικών επιθετικών, όμως, προκάλεσε προβληματισμό στη διοίκηση και στο προπονητικό τιμ. Και στον Μιχάλη Μανιά και στον Μπράνα Ίλιτς κατατέθηκε πρόταση για ανανέωση, άσχετα αν προτίμησαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Ο Ροδίτης επιθετικός έπαιξε για μια διετία στην ομάδα της Ηπείρου. Από το 2014 μέχρι το 2016 έβαλε 19 γκολ σε 63 ματς. Το ίδιο διάστημα ο Σέρβος σημείωσε 12 τέρματα σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Μανιά (αυτός βέβαια έπαιζε από το 2012 στον ΠΑΣ). Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" υποχρεώθηκε να βρει τους αντικαταστάτες τους.

Κόντε - Μαμπουλού ή Ίλιτς - Μανιάς;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(Ίλιτς και Μανιάς)

Οι μέρες περνούσαν, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πλησίαζαν και η εξεύρεση των παικτών που θα διαδέχονταν Μανιά και Ίλιτς δεν είχαν βρεθεί. Λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για να δηλωθεί η λίστα στην UEFA, πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την Οντ Γκρένλαντ, η ομάδα των Ιωαννίνων ολοκλήρωσε διπλό "χτύπημα".

Κριστοφέρ Μαμπουλού και Πέδρο Κόντε υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν. Φυσικά δεν γνωρίζουμε πώς θα συνεχίσουν σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο Γάλλος με τον Ισπανό, αλλά αυτά που έχουν πετύχει έως σήμερα στη σύντομη θητεία τους στην ελληνική ομάδα είναι άξια αναφοράς.

Κόντε - Μαμπουλού ή Ίλιτς - Μανιάς;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(Ο Μαμπουλού)

Ο 26χρονος Μαμπουλού έχει παίξει σε τέσσερα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει δώσει τρεις ασίστ. Η μία ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Οντ Γκρένλαντ, στο οποίο είχε μπει στο 79'. Στο 98' - στην παράταση- με καταπληκτική προσπάθεια έδωσε στον Κούτρη, που έκανε το 3-1, χαρίζοντας επί της ουσίας την πρόκριση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Europa League (3-0 το πρώτο ματς).

Την Κυριακή (11/9) ο Γάλλος με δύο ασίστ και ένα ακυρωθέν γκολ ήταν από τους πρωταγωνιστές της υπέροχης πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο (3-0). Πάμε και στον 28χρονο Κόντε. Έχει φορέσει μόλις τρεις φορές τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα σε επίσημα παιχνίδια και έχει προλάβει να πετύχει 3 γκολ! Είχε ανοίξει το σκορ στην ήττα (1-2) από την Άλμααρ στο Περιστέρι, ενώ την Κυριακή (11/9) κόντρα στον Ατρόμητο αξιοποίησε τις πάσες του Μαμπουλού, σκοράροντας δις.

Κόντε - Μαμπουλού ή Ίλιτς - Μανιάς;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

(Ο Κόντε)

Το εκπληκτικό είναι πως οι δυο τους συνεργάζονται στο γήπεδο λες και παίζουν μαζί εδώ και χρόνια. Ας περιμένουμε να δούμε την πορεία τους στο μέλλον, αν και τα δείγματα γραφής μέχρι τώρα είναι θεαματικά. Ποιος να το 'λεγε στους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων πως θα έπαιρναν τόσο γρήγορα βοήθεια από Μαμπουλού και Κόντε. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαμπουλού προέρχεται από τη Μπαστιά, ενώ ο δεύτερος από την Mέριδα, ομάδα τρίτη κατηγορία Ισπανίας.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ