ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κομπλέ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Δευτέρας ο ΠΑΣ Γιάννινα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με νίκη οι γηπεδούχοι θα μπουν στο κόλπο της πεντάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Δευτέρα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς που θα κλείσει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής και με βάση τα υπόλοιπα αποτελέσματα αν οι γηπεδούχοι πάρουν το τρίποντο θα παραμείνουν "ζωντανοί" στον στόχο της κατάκτησης της 5ης θέσης.

Για αυτό και οι άνθρωποι του ΠΑΣ στην ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι της Δευτέρας ουσιαστικά απεύθυναν και ένα κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας ώστε να βοηθήσει στα παιχνίδια που απομένουν για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιάννη Πετράκη ακούει στο όνομα του Μπέριου ο οποίος είναι τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία με τον έμπειρο τεχνικό να ανακοινώνει την 20άδα που έχει στη διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ…

6 παιχνίδια έχουν απομείνει στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ να είναι κοντά στην 5η θέση.

Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας για να της δώσουν την ώθηση να πετύχει το στόχο της στους τελευταίους αγώνες..

Το τεχνικό team σήμερα στην προπόνηση είχε ανάλυση τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και για το τελείωμα στατικές φάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης μετά την προπόνηση ετοίμασε την αυριανή αποστολή με 20 ποδοσφαιριστές, τους:

Βελλίδη, Περιστερίδη, Αποστολόπουλο, Καρανίκα, Σκόνδρα, Τζημόπουλο, Μπετρά, Τσικάρσκι, Μιχαήλ, Μανθάτη, Γιάκο, Λίλα, Χέλκβιστ, Σολτάνι, Βιντάλ, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Κόντε, Νικολιάς, Μπουκουβάλας.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αποχώρησε για το ξενοδοχείο που θα καταλύσει πριν τον αγώνα…

Καλή τους επιτυχία και ο κόσμος,η δύναμη της ομάδας μας, να γίνει ο 12ος παίκτης…"

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ