ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Κίτρινος πυρετός" στον ΠΑΣ Γιάννινα

"Κίτρινος πυρετός" στον ΠΑΣ Γιάννινα
Νίκο Φερνάντες, Ζάιρο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε που θα εκτίσουν την τιμωρία τους οι Μπουκουβάλας, Ακόστα και Ζάιρο που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Αστέρα.

Τρεις παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Αστέρα την Κυριακή και ο Γιάννης Πετράκης έπρεπε να αποφασίσει για το που θα εκτίσουν την τιμωρία τους.

Ο λόγος για τους Μπουκουβάλα, Ακόστα και Ζάιρο. Οι δυο πρώτοι έφτασαν στις τέσσερις και θα χάσουν ένα παιχνίδι ενώ ο Ζάιρο έφτασε στις επτά και θα λείψει από δυο αναμετρήσεις.

Στον ΠΑΣ αποφάσισαν ο Ζάιρο να λείψει από τα ματς με Βέροια και Ολυμπιακό. Την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" θα την χάσει και ο Ακόστα ενώ ο Μπουκουβάλας θα λείξει από το ματς με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Πέμπτης αυτή περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και υποομαδική και ομαδική τακτική. Κανονικά πήραν μέρος σήμερα οι Γαρουφαλιάς και Μπουκουβάλας ενώ ο Σκόνδρας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ