ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Καρανίκας: "Κίνητρο για μένα ο ΠΑΣ"

Καρανίκας: "Κίνητρο για μένα ο ΠΑΣ"
ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρανίκας μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα και την επιστροφή του στην Superleague μετά από σχεδόν τρία χρόνια.

"Αυτό που είδα εγώ είναι ότι η ομάδα λειτουργεί οργανωμένα, είμαστε όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο των προπονητών και γίνεται σκληρή αλλά ποιοτική δουλειά σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς", είπε αρχικά ο 24άχρονος ασος στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ.

Πρώτες εντυπώσεις από το καινούργιο περιβάλλον;

"Μου έκανε πραγματικά εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο με υποδέχτηκαν όλοι. Αν και ίσως ακούγεται "κλισέ" νιώθω ότι μπήκα σε μια οικογένεια. Όλοι με βοήθησαν να προσαρμοστώ άμεσα. Αυτή η ευχάριστη ατμόσφαιρα βοηθάει όλους μας να ξεπερνάμε κούραση, πιθανές αναποδιές, καθημερινές δυσκολίες. Θεωρώ πως είναι βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Επιστροφή για σένα στη Super League φέτος. Σε αγχώνει;

"Είναι πολύ σημαντικό για μένα που με τον ΠΑΣ επιστρέφω στη μεγάλη κατηγορία μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Όχι δε με αγχώνει καθόλου. Ίσα ίσα που οι αυξημένες απαιτήσεις αποτελούν κίνητρο για μένα να προσπαθήσω πολύ, να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ και να συμβάλω όσο μπορώ πιο πολύ σε μια καλή πορεία της ομάδας μου".

Όταν έγινες αλλαγή στο πρώτο σου φιλικό μπροστά στους φίλους του ΠΑΣ χειροκροτήθηκες θερμά. Πώς ένιωσες;

"Για έναν ποδοσφαιριστή αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και τα συναισθήματα εκείνη την ώρα είναι υπέροχα. Ελπίζω να ζήσουμε όλοι μας πολλές τέτοιες στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς με καλά αποτελέσματα και όμορφο ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά!"

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ