ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η Νέα Ζηλανδία καλεί τον Τζημόπουλο

Η Νέα Ζηλανδία καλεί τον Τζημόπουλο

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος του ΠΑΣ Γιάννινα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σύντομα να χριστεί και διεθνής με την εθνική Νέας Ζηλανδίας.

Έτοιμος να χριστεί διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία είναι ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος διάγει μια πολύ καλή σεζόν φέτος με την ομάδα της Ηπείρου.

Σύμφωνα με το "nzherald.co.nz", η μητέρα του κατάγεται από τη Νέα Ζηλανδία, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να φορέσει το εθνόσημο της χώρας. Η περίπτωση του Έλληνα άσου προέκυψε ύστερα από την γνωστοποίηση του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας ότι θέλει να βρει παίκτες που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με την ομάδα.

Ο Άντονι Χάντσον αναφέρθηκε μάλιστα στην περίπτωση του Τζημόπουλου, τονίζοντας: "Είναι πολύ δυνατός και έχει άνεση με την μπάλα. Είναι έμπειρος, καλός στον αέρα και έχει άρτια τεχνική κατάσταση. Πρέπει να είναι πολύ σκληρός για να παίξει στην Ελλάδα, γιατί δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι εκεί. Για αυτό το λόγο ο Θεμιστοκλής τα έχει πάει περίφημα".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ