ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η ευρωπαϊκή φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα

Η ευρωπαϊκή φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη (14/7, 21.00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει την Οντ Γκρένλαντ στους "Ζωσιμάδες". Δείτε τη νέα εμφάνιση των Ηπειρωτών για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ιστορίας τους. (PHOTO).

Στο επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 βρίσκεται από την Τρίτη (12/7) η φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Η φανέλα είναι της εταιρίας NIKE, η οποία ντύνει τους Ηπειρώτες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς για τον ΠΑΣ κόντρα στη νορβηγική Οντ Γκρένλαντ είναι την Πέμπτη (14/7, 21.00) στους Ζωσιμάδες.

Η ευρωπαϊκή φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα

Την Τετάρτη 13.07 θα πραγματοποιηθούν στο Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες" οι συνεντεύξεις Τύπου των ομάδων. Αυτή του ΠΑΣ θα γίνει στις 12:00, ενώ αυτή των φιλοξενουμένων στις 20:30, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησής τους.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Οντ

Η αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα στον β' προκριματικό γύρο του Europa League είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στο νορβηγικό πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη (έχουν ήδη γίνει 15 αγώνες), η Οντ Γκρένλαντ είναι στην 2η θέση με 33 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Η Οντ Γκρένλαντ έχει απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΣ
Την Τετάρτη (13/7) το μεσημέρι η συνέντευξη του Πετράκη
Η λίστα του ΠΑΣ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ