ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Για το σερί χωρίς Ακόστα - Ναδάλες ο ΠΑΣ

Για το σερί χωρίς Ακόστα - Ναδάλες ο ΠΑΣ
Μαμπουλού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, φιλοξενώντας το Σάββατο (5/11, 15.00) τον Αστέρα. Επιστροφή Λίλα, εκτός ο ανέτοιμος Ακόστα και ο τραυματίας Φόνσι Ναδάλες.

Να διατηρήσει αλώβητη την έδρα του (δεν έχει δεχτεί καν γκολ) φιλοδοξεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το Σάββατο (5/11, 15.00) αντιμετωπίζει στους Ζωσιμάδες τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα της Ηπείρου είναι στην 3η θέση της Super League, ενώ έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η προετοιμασία για το ματς με τους Αρκάδες ολοκληρώθηκε και ο προπονητής Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στον τραυματία αριστερό μπακ Φόνσι Ναδάλες, ο χαφ Νόε Ακόστα κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ αντίθετα επέστρεψε από τραυματισμό και υπολογίζεται ο Άντι Λίλα.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Λίλα, Καρανίκα, Τζημόπουλο, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπουλού, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Βιδάλ, Μιχαήλ, Γαρουφαλιά.

Εκτός έμειναν και οι Φερφελής και Νικολιάς. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, επί Κέρκυρας, ΑΕΛ και Παναιτωλικού.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ