ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Για 3 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπετρά

Για 3 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπετρά
Μπετρά

Ο Φρανκ Μπετρά δοκιμάστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, έπεισε για την αξία του και το προπονητικό επιτελείο άναψε το "πράσινο φως" για να αποκτηθεί. Υπογράφει για τρία χρόνια ο Γάλλος επιθετικός.

Ο Κριστοφέρ Μαμπουλού μπορεί να είναι φευγάτος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά οι Ηπειρώτες επιμένουν... γαλλικά για τη γραμμή κρούσης. Ο 21χρονος Φρανκ Μπετρά, που δοκιμάστηκε από τον Γιάννη Πετράκη, έπεισε ότι αξίζει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στην ομάδα των Ιωαννίνων. Υπενθυμίζεται ότι είναι γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 1996 και μέχρι πρότινος στους Νέους της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε συμφωνήσει να ταξιδέψει στην Τουρκία για να λάβει μέρος στο τουρνουά, Afyon Cup, με αντιπάλους τουρκικές, ισπανικές, ιταλικές και πορτογαλικές ομάδες! Συγκεκριμένα, οι Ηπειρώτες είχαν δεχτεί πρόσκληση να λάβουν μέρος στο Afyon Cup 2017 (στο αντίστοιχο συμμετείχε και ο Ολυμπιακός το 2015) μαζί με τις Μπεσίκτας, Οσμάνλίσπορ, Κόνιασπορ, Τοντέλα.

Το ταξίδι είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή στην Τουρκία, αλλά για λόγους ασφαλείας κρίθηκε προτιμότερο να μην ταξιδέψει η ομάδα στο Αφιόν.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ