ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γατάκι Παγέτ, τον Σκούφαλη τον ξέρεις;

Γατάκι Παγέτ, τον Σκούφαλη τον ξέρεις;

Σπουδαία η ασίστ του Ντιμιτρί Παγέτ στο σημερινό ματς της Γουέστ Χαμ, όμως τη συνεργασία των Σκούφαλη - Σιαλμά δεν θα την ξεπεράσει κανείς. ΠΟΤΕ.

Ο Ντιμιτρί Παγέτ είναι ο κορυφαίος, ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ. Χωρίς αμφιβολία. Η σημερινή ασίστ που έδωσε με ραμπόνα στον Αντόνιο , έκανε μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.

Η προσπάθεια του Γάλλου ήταν πραγματικά φανταστική. Για φάσεις σαν κι αυτή λατρεύουμε το ποδόσφαιρο. Για φάσεις σαν κι αυτή πληρώνουμε εισιτήρια και κάνουμε ακόμη και ταξίδια για έναν αγώνα της Premier League.

Αλλά...

Ντιμιτρί Παγέτ, να μας συγχωρείς, μα τη συνεργασία του Μανώλη Σκούφαλη με τον Δημήτρη Σιαλμά σε εκείνο το ιστορικό ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εθνικό Αστέρα (3-0) στους Ζωσιμάδες, δεν την ξεπέρασες. Και δύσκολα θα την ξεπεράσει κάποιος.

Τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι; Ο Σκούφαλης πέρασε τον αμυντικό, τον "χόρεψε", τον ξάπλωσε στο γρασίδι, έκανε σέντρα με ραμπόνα και ο Σιαλμάς σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι για να ολοκληρώσει μία από τις κορυφαίες φάσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απολαύστε τη. Ξανά και ξανά. Διότι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ