ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φιλικό με την Λάρισα

Φιλικό με την Λάρισα
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα έψαξαν και βρήκαν αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι την Κυριακή καθώς θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΛ στους "Ζωσιμάδες".

Η μη διεξαγωγή επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και το προσεχές Σαββατοκύριακο οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα να αναζητήσουν αντίπαλο για φιλικό και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο της Λάρισας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι στα Γιάννινα και ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Πέμπτης αναλώθηκε σε αγωνιστικά παιχνίδια και δίτερμα με τον Πετράκη να βλέπει πέντε απόντες. Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Αγωνιστικά παιχνίδια ειδικής αντοχής και τακτικό δίτερμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Στρούνα, Λίλα που επέστρεψαν στις προπονήσεις, εφόσον ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Ντάσιος. Θεραπεία έκαναν οι Σαπαλίδης, Ιωάννου. Φιλικό αγώνα με την Λάρισα θα δώσει η ομάδα μας την Κυριακή 23-11-2014 στο Ε.Σ.Ι «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», 15:00".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ