ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φιλικό του ΠΑΣ με την Donji Srem

Φιλικό του ΠΑΣ με την Donji Srem
ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τα play offs θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν τερματίζοντας στην 6η θέση και πλέον περιμένει να δει αν θα πάρει μέρος στα play offs η όχι. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ προκειμένου να είναι πανέτοιμοι σε κάθε περίπτωση δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους. Για αυτό και έκλεισαν φιλικό με την Donji Srem που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Σερβίας.

Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι στις 3.00μ.μ. στο στάδιο των "Ζωσιμάδων" και φυσικά είναι και μιας πρώτης τάξης ευκαιρίας στον κόσμου του ΠΑΣ να αποθεώσει τον Γιάννη Πετράκη και τους ποδοσφαιριστές του. Η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων μάλιστα κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο ενώ τα εισιτήρια του συγκεκριμένου φιλικού κοστίζουν 5 ευρώ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλεί τους φίλους της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 23.04 και ώρα 15:00 στο Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» με την FK Donji Srem.

Oι φίλοι μας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά (Τετάρτη έως Παρασκευή) 10:00-15:00 και το Σάββατο από τα εκδοτήρια του Σταδίου 11:00-15:00. Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ.

Η FK Donji Srem ιδρύθηκε το 1927. Από το 2008 ξεκίνησε μια προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας. Το 2012, και για τρεις συνεχόμενες σεζόν, ο σύλλογος αγωνιζόταν στην Super League της Σερβίας, ενώ φέτος αγωνίζεται με επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Πολλοί ποδοσφαιριστές της αγωνίζονται πλέον σε πρωταθλήματα όπως της Ιταλίας, της Σλοβακίας, της Κύπρου και της Ελλάδας (Στανισάβλιεβιτς, Αστέρας Τρίπολης)".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ