ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φιλικό με την Χόφενχαϊμ θα δώσει το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Φιλικό με την Χόφενχαϊμ θα δώσει το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα σπουδαίο διεθνές φιλικό θα δώσει το Σάββατο (13/8) ο ΠΑΣ Γιάννινα στην πρόβα τζενεράλε του για το πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας στην Γερμανία την Χόφενχαϊμ.

Μια τιμητική πρόσκληση από τη Χόφενχαϊμ δέχτηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στην Γερμανία ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/8) στο προπονητικό κέντρο των Γερμανών. Ο ΠΑΣ φυσικά αποδέχτηκε την πρόταση και θα ταξιδέψει την Παρασκευή στη Γερμανία. Αυτό θα είναι το δεύτερο διεθνές φιλικό για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη μετά την αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ.

Το φιλικό στη Γερμανία θα είναι το τέταρτο της καλοκαιρινής προετοιμασίας μετά από εκείνα με τους ΑΠΟΕΛ, Κέρκυρα και Παναιτωλικό και σίγουρα αρκετά δυνατό τεστ ενώ θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 22 Αυγούστου κόντρα στον Πανιώνιο.

Η Χόφενχαϊμ έχει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές με καλύτερο όλων των Χιλιανό επιθετικό Εντουάρντο Βάργκας που πρόσφατα κατέκτησε το Copa America Centenario με τη φανέλα της Εθνικής Χιλής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά από πρόσκληση της TSG 1899 HOFFENHEIM, η ομάδα μας θα ταξιδέψει την προσεχή Παρασκευή στη Γερμανία, όπου και θα αντιμετωπίσει σε διεθνη φιλικό αγώνα την τοπική ομάδα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 12:00 (τοπική ώρα) στο προπονητικό κέντρο της Hoffenheim".

Εν τω μεταξύ την Τρίτη το πρωί έγινε συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Μπέγκα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη με θέμα την μελέτη κατασκευής γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στους χώρους του ΠΕΑΚΙ με τον Δήμαρχο να δείχνει θετική ανταπόκριση και την ομάδα των Ιωαννίνων να ενημερώνει: \

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο κ. Μπέγκα για τη στήριξη του καθ' όλη τη διάρκεια του ευρωπαϊκού ταξιδιού της ομάδας μας και για την κατανόηση και στήριξη του στις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη ενός σχεδίου - ονείρου που αφορά το θέμα του γηπέδου του ΠΑΣ.

Στη σημερινή συνάντηση του κ. Μπέγκα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Χριστοβασίλη, συζητήθηκε η υποβολή μελέτης κατασκευής γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στους χώρους του ΠΕΑΚΙ και γύρω από αυτό, σε πολύ θετικό κλίμα και με τη διαβεβαίωση από τη δημοτική αρχή ότι θα συμβάλλει, στο μέτρο που της αναλογεί, στην πραγματοποίηση του σχεδίου αυτού που αποτελεί όνειρο για όσους αγαπούν τον ΠΑΣ".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ