ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φιλικό με Παναιτωλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Φιλικό με Παναιτωλικό για τον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Δυο φιλικά μέσα σε δυο μέρες θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (8/8) τον Πανευλευσινιακό και την Κυριακή (9/8) τον Παναιτωλικό προκειμένου ο Γιάννης Πετράκης να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του.

Μέσα από τα δυο φιλικά που έρχονται για τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (8/8) και την Κυριακή (9/8) θα μπορέσει ο Γιάννης Πετράκης να βγάλει τα συμπεράσματα του για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ιωαννίνων και δη τους παίκτες που είναι υπό δοκιμή. Ο έμπειρος τεχνικός θα μπορέσει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του αλλά και να πάρει τις αποφάσεις του για την παραμονή ή όχι όσων παιδιών δοκιμάζονται όλο αυτό το διάστημα.

Το ευχάριστο για τον Πετράκη είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού με όλους τους παίκτες του ΠΑΣ να συνεχίζουν καθημερινά το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους.

"Στις διπλές προπονήσεις επέστρεψε σήμερα η ομάδα. Το πρωί το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και ταχυδύναμης ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις ειδικής αντοχής με μπάλα. Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση ειναι αύριο στις 18:00.

Το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (8/8) με τον Πανελευσινιακό θα διεξαχθεί στις 18:30 στο ΠΕΑΚΙ. Την ίδια ώρα την Κυριακή (9/8) η ομάδα μας θα υποδεχθεί σε νέο φιλικό αγώνα τον Παναιτωλικό, αυτή τη φορά στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες". Η είσοδος για τους φίλους της ομάδας θα είναι ελεύθερη και τις δύο μέρες".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ