ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Φαγκέρμο: "Για την ώρα δεν είμαστε το φαβορί"

Φαγκέρμο: "Για την ώρα δεν είμαστε το φαβορί"

Ο Νταγκ Έιλεβ Φαγκέρμο, τεχνικός της Οντ Γκρένλαντ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως το άγνωστο είναι αυτό που τον προβληματίζει περισσότερο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το άγνωστο είναι αυτό που φοβίζει τόσο τον προπονητή της Οντ Γκρένλαντ, Νταγκ Έιλεβ Φαγκέρμο όσο και τον αρχηγό των Νορβηγών, Στέφαν Χάγκεν όπως υποστήριξαν και οι δυο τους στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά την προπόνηση των Νορβηγών στους "Ζωσιμάδες".

Ο προπονητής της Οντ, ανέφερε τα εξής σχετικά με τον ΠΑΣ:

«Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είδαμε κάποια βίντεο, ξέρουμε ότι αποχώρησαν κάποιοι παίκτες, ξέρουμε ότι παίζουν με 3-5-2, αλλά δεν θα ξοδέψουμε πολλή ενέργεια για τον αντίπαλο, αλλά θα κοιτάξουμε πως θα παίξει η δική μας ομάδα».

Για το αν θεωρεί την ομάδα του φαβορί:
«Δεν μπορώ να πω αν είμαστε το φαβορί. Δεν ξέρω το επίπεδο της αντιπάλου ομάδας και του πρωταθλήματος. Για την ώρα δεν είμαστε το φαβορί».

Για το αν θα αποτελέσουν αρνητικούς παράγοντες η υψηλή θερμοκρασία για την Οντ και το πλαστικό γήπεδο για τον ΠΑΣ:
«Ίσως, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το έχουμε ξαναπεράσει εμείς με τη Σέριφ στη Μολδαβία πέρυσι. Όταν παίξουμε στην έδρα μας θεωρώ ότι θα έχουμε πλεονέκτημα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αποτέλεσμα που θα ήθελε:
«Όπως σας είπα δεν είμαι σίγουρος για το επίπεδο της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα με το οποίο μπορούμε να προκριθούμε στο δεύτερο ματς».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Γνωρίζω τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης για την Εθνική σας ομάδα που έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό το 2004. Έχω δει τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έχει ακριβούς παίκτες και έχουν διαφορές οι ομάδες στο πρωτάθλημα».

Από τη πλευρά του ο Στέφαν Χάγκεν δήλωσε:

Για το πώς τους φάνηκε το γήπεδο:
«Είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος και λίγο πιο μικρός σε διαστάσεις, υπάρχει υγρασία, αλλά είναι ένα καλό γήπεδο».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Δεν έχουμε δει κάτι, αλλά θα δούμε σήμερα και αύριο. Δεν ξέρουμε το επίπεδο της ομάδας και της λίγκας. Ξέρουμε ότι έφυγαν παίκτες, ο ΠΑΣ παίζει στην έδρα του, αλλά υπολογίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ