ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ευχαριστώ σε Ατρόμητο και ρεπό στον ΠΑΣ

Ευχαριστώ σε Ατρόμητο και ρεπό στον ΠΑΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαρίστησε με επίσημη ανακοίνωση της τον Ατρόμητο αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου την ώρα που ο Γιάννης Πετράκης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα τελείωσε μετά τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ αλλά οι Γιαννιώτες σε αυτή την πρώτη τους παρουσία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια αποκλείστηκαν με ψηλά το κεφάλι. Ίσως αν η ρεβάνς γινόταν στα Γιάννινα και όχι στο γήπεδο του Ατρόμητου τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για τον ΠΑΣ.

Βέβαια οι οπαδοί της ομάδας των Ιωαννίνων και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων στην Αθήνα φρόντισαν να μετατρέψουν το γήπεδο του Περιστερίου σε μια φιλόξενη έδρα.
Η διοίκηση του ΠΑΣ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας που βοήθησαν τα μέγιστα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ ΑΤΡΜΗΤΟΣ για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και για την άριστη φιλοξενία. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους του Ατρόμητου για τη συνδρομή τους στην προετοιμασία και ομαλή διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα με την AZ Alkmaar”.

Παίρνουν ανάσες οι παίκτες του ΠΑΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Πετράκης έχει δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και η επιστροφή στις προπονήσεις αναμένεται την Δευτέρα το απόγευμα. Ο έμπειρος τεχνικός και οι παίκτες του θα στρέψουν την προσοχή τους εντός των τειχών και θα αρχίσουν να δουλεύουν φουλ για την έναρξη του πρωταθλήματος σε είκοσι μέρες από σήμερα.

PHOTO CREDITS:ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ