ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ευχαριστίες από τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την παρουσία στο Viareggio

Ευχαριστίες από τους ανθρώπους του ΠΑΣ για την παρουσία στο Viareggio

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμμετείχε σε ένα σπουδαίο τουρνουά υποδομών στην Ιταλία και οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια τους Ιταλούς διοργανωτές.

Στα μέσα Μαρτίου η ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στην Ιταλία και πήρε μέρος στο 69ο διεθνές τουρνουά Viareggio όπου βρέθηκαν κορυφαίες ομάδες και οι παίκτες του ΠΑΣ πήραν πολλές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων με επίσημη ανακοίνωση τους θέλησαν να ευχαριστήσουν τους Ιταλούς διοργανωτές για την πρόσκληση στο τουρνουά και ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του 69Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων του Viareggio και ειδικότερα τον Πρόεδρο του S.C. Centro Giovanni Calciatori κ. Alessandro Palagi, για την πρόσκληση και τη φιλοξενία της ομάδας Νέων του ΠΑΣ, που βρέθηκε στην Ιταλία και αγωνίστηκε με μεγάλους συλλόγους από τις 13 έως τις 29 Μαρτίου.

Μας δόθηκε η δυνατότητα να αποκτήσουμε εμπειρίες, να δημιουργήσουμε σχέσεις, να αναπτύξουμε συνεργασίες και να αναδείξουμε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Στα πλαίσια λειτουργίας των ακαδημιών και υποδομών μας τόσο στα Ιωάννινα όσο και στην Αθήνα, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας τις συνθήκες εκείνες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά αλλά και την ευκαιρία να αναδειχθούν και να γίνουν γνωστοί ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Εμείς ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους του Viareggio Cup και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί τους για την επόμενη χρονιά".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ