ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έρχεται για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρουμπίγιο Καστίγιο

In this Jan. 15, 2017 photo, Honduras' Rubilio Castillo celebrates his goal against El Salvador during a Central America Cup soccer match in Panama City. (AP Photo/Arnulfo Franco)
Καστίγιο AP PHOTO/ARNULFO FRANCO

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέρνει την Παρασκευή (20/7) τον Ρομάν Ρουμπίγιο Καστίγιο Άλβαρες. Πρόκειται για 27χρονο επιθετικό από την Ονδούρα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Motagua της χώρας του.

Επιθετικό από την Ονδούρα φέρνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες συμφώνησαν με τον Ρομάν Ρουμπίγιο Καστίγιο Άλβαρες, ο οποίος την Παρασκευή (20/7) θα είναι στην Ελλάδα για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Ο στράικερ από τη χώρα της Κεντρικής Αμερικής είναι γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1991, έχει ύψος 1.83 και τελευταία του ομάδα ήταν η Motagua της χώρας του. Στην πατρίδα του έχει παίξει και στις Deportes Savio και Club Deportivo Social Vida, αλλά και από την Correcaminos de la UAT του Μεξικού.

Ο Καστίγιο είναι 21 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα και έχει σημειώσει 4 γκολ. Αναφορικά με τον Πέδρο Κόντε, έως σήμερα δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη. Δείτε σε δράση τον Ρουμπίγιο Καστίγιο:

AP Photo/Arnulfo Franco

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ