ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
INTIME SPORTS

Αρκετά χαλαρό το πρόγραμμα στην ομάδα των Ιωαννίνων που παράλληλα προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την άδεια για τις γιορτές του Πάσχα. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Βασίλης Αλεξίου και Χρήστος Τσελιόπουλος δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές μας σε ασκήσεις ταχύτητας και αγωνιστικά παιχνίδια.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Ίλιτς (ενοχλήσεις στον ραπτικό μυ) και Ακόστα (ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο) ενώ απουσίαζε με άδεια ο Λεάντρο.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα παράλληλα προετοιμάζονται για την νέα σεζόν και είναι χαρακτηριστικό ότι την Πέμπτη ο τεχνικός του συλλόγου Γιάννης Πετράκης παρακολούθησε τις δοκιμές των νεαρών ποδοσφαιριστών που είχαν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν στο ΠΕΑΚΙ.

Λύση της συνεργασίας με Λαδιά

Από εκεί και πέρα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Κ17 Γιώργο Λαδιά.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί τον Γιώργο Λαδιά για την προσφορά του στην ομάδα μας και τον εξαιρετικό επαγγελματισμό που επέδειξε τα δυο χρόνια της καθ όλα άψογης συνεργασίας και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ