ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστροφή Περιστερίδη μετά από έξι μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή Περιστερίδη μετά από έξι μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρουσία του Κώστα Περιστερίδη στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη ξεχωρίζει καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ επιστρέφει μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Έξι μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, τον Μάιο του 2017, ο Κώστας Περιστερίδης επιστρέφει και πάλι σε αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τρίτης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας γκολκίπερ είχε υποστεί ρήξη χιαστού στις αρχές Μαίου και έκτοτε είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Πλέον όμως έξι μήνες μετά επιστρέφει και το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί και βασικός στο παιχνίδι με τον Άρη.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός μάχης για λόγους ξεκούρασης τους Βελλίδη, Λίλα, Μπουκουβάλα, Μαυροπάνο και Μιχαήλ ενώ εκτός έμειναν και οι Νικολιάς, Ροντρίγκεζ, Βενετικίδης και Ζώγκος.

Η 19μελής αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους: Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Ντόλοβατς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μανθάτης, Τζημόπουλος, Ζαχαρός, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Κόντε, Ναδάλες, Μπετρά, Μπέριος, Καρανίκας, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Σολτάνι, Βιδάλ.

Ο ΠΑΣ πρέπει να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για να προκριθεί στην επόμενη φάση ενώ με νίκη δεν αποκλείεται να τερματίσει και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1) Πανιώνιος 4 (3-2)
2) ΠΑΣ Γιάννινα 4 (4-1)
3) Άρης 3 (2-2)
4) Παναιγιάλειος 0 (0-4)

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ