ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστροφή για Τζημόπουλο, Πασχαλάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή για Τζημόπουλο, Πασχαλάκη στον ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τζημόπουλος και Πασχαλάκης βρίσκονται στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Παραμένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Μιχαήλ, Ακόστα, Νικολιάς.

Δυο επιστροφές και μια επιπλέον απουσία σε σχέση με τον αγώνα με τον Πλατανιά έχει ο Γιάννης Πετράκης ενόψει του αγώνα εκτός έδρας με την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Πασχαλάκη που εξέτισε την ποινή του αλλά και σε αυτές του Τζημόπουλο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο οποίος τον άφησε εκτός από τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ.

Αντίθετα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μιχαήλ, Ακόστα και Νικολιά αλλά και στον Λίλα που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πετράκης ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Τζημόπουλο, Μπέριο, Σκόνδρα, Καρανίκα, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Κούτρη, Κόντε, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κοζορώνη, Δώνη, Γιάκο, Φερφελή, Γαρουφαλιά και Βιδάλ".

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ