ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιστρέφει ο Βελλίδης εκτός οι Λίλα και Σολτάνι στον ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Σολτάνι, Μπλάζιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Πετράκη να επαναφέρει στην αποστολή τον Μάρκο Βελλίδη ενώ δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Λίλα και Σολτάνι.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το Σάββατο το βράδυ τον Παναθηναϊκό και θέλει να βγάλει αντίδραση μετά από δυο συνεχόμενες ήττες εκ των οποίων η μία έφερε και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο στο ματς με την ΑΕΛ.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη ολοκλήρωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής την προετοιμασία τους με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει έμφαση στην ανάλυση τακτικής του αγώνα, στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ έκανε και οικογενειακό δίτερμα.

Ο έμπειρος προπονητής εν συνεχεία έκανε γνωστή την 18άδα στην οποία επανήλθε ο Βελλίδης που δεν έπαιξε κόντρα στην ΑΕΛ. Αντίθετα ο Πετράκης δεν έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Λίλα και Σολτάνι.

Η 18άδα του ΠΑΣ αποτελείται από τους: Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλο, Τσικάρσκι, Κόντε, Καρανίκα, Μπέριο, Σκόνδρα, Ντόλοβατς, Βιντάλ, Αποστολόπουλο, Μανθάτη, Χαλκιαδάκη, Μιχαήλ, Μπουκουβάλα, Μπετρά, Γιάκο και Γαρουφαλιά.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ