ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σολτάνι

Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σολτάνι
Σολτάνι

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται ο τέταρτος σταθμός του Καρίμ Σολτάνι στην Ελλάδα μετά τους Ηρακλή, Άρη και Ξάνθη, καθώς οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 33χρονου Γαλλοαλγερινού φορ.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι ο Καρίμ Σολτάνι ευρίσκετο στη λίστα του ΠΑΣ Γιάννινα. Την Τετάρτη (30/8), η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Γαλλοαλγερινού φορ, ο οποίος θα φορέσει φανέλα τέταρτης ομάδας στην Ελλάδα μετά από τους Ηρακλή, Άρη και Ξάνθη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

"H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον επιθετικό KARIM SOLTANI Ο καινούριος επιθετικός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δήλωσε στο PASGIANNINA.gr:

"Είμαι ενθουσιασμένος με την μεταγραφή μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μιας και την θεωρώ πολύ δυνατή ομάδα λόγω των παιχτών και του δυναμικού της που παρακολουθώ όλα τα χρόνια που παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα Γιάννινα στην πρώτη μου επαφή με εντυπωσίασαν και ανυπομονώ να βρεθώ και στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, μιας και την ομάδα τη θεωρώ πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά και για να ζήσω την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.Χριστοβασίλη, τον Δ/ντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Νιαρχάκο και τον Προπονητή κ.Πετράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους."

Εμείς από μέρους μας καλωσορίζουμε τον KARIM και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ