ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ροντρίγκες

Επίσημο: Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ροντρίγκες

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Τζόναθαν Ροντρίγκες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα της Ηπείρου. Πήρε και τον 16χρονο τερματοφύλακα, Θοδωρή Βενετικίδη ο ΠΑΣ.

Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός, Τζόναθαν Ροντρίγκες, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν δανεικός στη Τσακαρίτα, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 2,5 ετών με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Jonathan RodrIguez.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που έχει άλλωστε μια μεγάλη παράδοση σε ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου. Θα κάνω τα πάντα για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και να ικανοποιήσω όλους τους φίλους του ΠΑΣ. Υπόσχομαι πολλά γκολ!".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 3 ετών με τον 16χρονο τερματοφύλακα Θοδωρή Βενετικίδη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον Δ/ντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο και τον Προπονητή κ. Πετράκη γαι την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα. Είχα κι άλλες προτάσεις να συνεχίσω την καριέρα μου αλλά η παρουσία του κ. Τσελιόπουλου εδώ και ο σεβασμός που τρέφω για τo έργο του έκαναν την επιλογή μου εύκολη. Με υγεία και με πολλή δουλειά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας μου".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ