ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσημο: Στη Λεωφόρο με την Άλκμααρ!

Επίσημο: Στη Λεωφόρο με την Άλκμααρ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οριστικά στη Λεωφόρο θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την Άλκμααρ στις 4/8. Ευχαριστίες των Ηπειρωτών σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.

Η ρεβάνς του ΠΑΣ Γιάννινα με την Άλκμααρ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League θα διεξαχθεί οριστικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 4 Αυγούστου. Όπως ανακοίνωσαν οι Ηπειρώτες:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Άλκμααρ για την 3Φάση του Europa League θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 04/08/2016.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξε συναινώντας στον ορισμό του γηπέδου της από την UEFA ως έδρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον αγώνα με την Άλκμααρ.

Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και προσωπικά τον κο Φώτη Κωστούλα για την θετική ανταπόκριση του στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο του Αγρινίου, στην περίπτωση που επιτρεπόταν από τη διοργανώτρια αρχή η διεξαγωγή του αγώνα εκτός Αθήνας, δηλαδή σε διαφορετική πόλη από αυτήν που είχε αρχικά ορισθεί."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ