ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσημο: Για τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λεό

FOOTBALL LEAGUE / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και επίσημα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο 22χρονος επιθετικός Ζαν Μπατίστ Λεό που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Κισσαμικό, ομάδα που προπονούσε ο Γιώργος Πετράκης, για του Γιάννη Πετράκη.

Αν μια ομάδα της Super League κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι έστω και για τα ελληνικά δεδομένα αυτή είναι σίγουρα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε και επίσημα την τέταρτη μεταγραφή της και αυτός είναι ο ο Ζαν-Μπαπτίστ Λεό ο οποίος την περσινή περίοδο έπαιζε στην Football League με τα χρώματα του Κισσαμικού.

Η ιδιαιτερότητα στην απόκτηση του 22χρονου Γάλλου επιθετικού είναι πως πέρσι έπαιζε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πετράκη γιου του Γιάννη Πετράκη ο οποίος ήταν τεχνικός του ΠΑΣ και αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Λεό υπέγραψε για τρία χρόνια και θα είναι κάτοικος Ιωαννίνων έως το καλοκαίρι του 2021. Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την μεταγραφή του επιθετικού Jean-Baptiste Léo από τηνΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, για 3 χρόνια στην ομάδα μας.

Ο Jean-Baptiste είναι γεννημένος στις 3 Μαϊου 1996 και εκτός του Κισσαμικού, έχει παίξει στην ομάδα της FC Sochaux.

Ο ποδοσφαιριστής κατά την υπογραφή του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Ευχαριστώ την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την ευκαιρία που μου δίνει και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ.Χριστοβασίλη και τη διοίκηση, τον προπονητή μας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο. Ανυπομονώ να βρεθώ στην πόλη των Ιωαννίνων και να ξεκινήσω την προετοιμασία μαζί με την ομάδα μας»".

Ο Λεό ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σοσό και το 2016 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Μονμπελιάρ, χωρίς ωστόσο να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο 22χρονος έβαλε 8 γκολ σε 29 συμμετοχές και ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν εφέτος στην ομάδα των Χανίων. Αυτή όπως είπαμε είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Λουκίνα, Παμλίδη και Σιόντη.

Ενώ έχουν ανανεώσει το συμβόλαιο τους με την ομάδα της Ηπείρου οι Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος και Σκόνδρας.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ