ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επίσημο: Ανανέωσε μέχρι το 2020 στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νικολιάς

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 θα είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ηπείρου.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα τουλάχιστον έως τον Δεκέμβριο του 2020 θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Νικολιάς με τον 24χρονο μέσο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ηπείρου για ακόμη δυο χρόνια.

Ο Νικολιάς έγινε έτσι ένας ακόμα παίκτης του υπάρχον ρόστερ που συμφωνεί να παραμείνει και να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη. Άλλωστε και στην διάρκεια της φετινής σεζόν έπαιξε σε 16 παιχνίδια βοηθώντας τα μέγιστα τον ΠΑΣ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Νικολιά έχοντας σπίτι του και αυτός την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι τις 31/12/2020.

Ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr μετά την υπογραφή της ανανέωσης:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ανανέωσα στην ομάδα του ΠΑΣ, η οποία είναι οικογένεια μου πλέον, και θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τους ίδιους ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα με έχουν στηρίξει και με έχουν βοηθήσει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τον τεχνικό της ομάδας μας κ. Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δυνατά όλοι μαζί με τον κόσμο στο πλάι μας, θα έχουμε μία καλή χρονιά».

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ