ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έντονη δυσαρέσκεια στον ΠΑΣ

Έντονη δυσαρέσκεια στον ΠΑΣ
INTIME SPORTS

Απορούν οι άνθρωποι του ΠΑΣ σχετικά με την μη αδειοδότηση της ομάδας, καθώς ο φάκελος που κατέθεσαν ήταν πληρέστατος. Γιατί στα Γιάννινα θεωρούν πως για κάποιον λόγο έχουν μπει στο στόχαστρο.

Η εξέταση για τους φακέλους της αδειοδότησης ολοκληρώθηκε μετά από δυο μέρες από την επιτροπή αδειοδοτήσεων και από τις 18 ΠΑΕ οι επτά "κόπηκαν" και δεν πήραν την έγκριση από την αρμόδια επιτροπή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση καθώς έχουν πέντε μέρες για να κάνουν έφεση.

Ανάμεσα στους επτά συλλόγους βρίσκεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.

Και ο εκνευρισμός τους έχει να κάνει με το γεγονός πως κατέθεσαν ένα πληρέστατο φάκελο, όπου δεν προκύπτει κανένα κενό που να δικαιολογεί την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής.

"Ο φάκελος που καταθέσαμε ήταν άρτιος. Πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις της αδειοδότησης. Απορούμε με την απόφαση της επιτροπής να μας "κόψει". Έχουμε θετικό ισολογισμό, όλες οι υποχρεώσεις μας προς τρίτους είναι διευθετημένες, έχουμε φορολογική ενημερότητα...", υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του ΠΑΣ και είναι κατηγορηματικοί σχετικά με την σεναριολογία που θέλει να υπάρχει πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις στους "Ζωσιμάδες".

"Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το γήπεδο. Δεν τίθεται θέμα. Αν οι "Ζωσιμάδες" δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, τότε είναι αδύνατον να τις πληρούν πολλά άλλα γήπεδα ομάδων της Super League", λένε χαρακτηριστικά στα Γιάννινα, θεωρώντας πως για κάποιον λόγο η ομάδα τους είναι στοχοποιημένη.

Για το ζήτημα που έχει προκύψει, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατόπιν αρνητικής, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εισηγήσεως του διευθυντή της κου Γιώργου Δημητρίου, δεν χορήγησε άδεια στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 περιμένει το σκεπτικό της απόφασης και στην συνέχεια θα ασκήσει έφεση όπως δικαιούται".

Συζητήσεις με Πετράκη μετά την αδειοδότηση

Όπως είναι λογικό, τα πάντα στον ΠΑΣ κινούνται στο θέμα της αδειοδότησης που αποτελεί φυσιολογικά την προτεραιότητα του συλλόγου. Έτσι λοιπόν το θέμα του Γιάννη Πετράκη θα τεθεί επί τάπητος μόλις ο Χριστοβασίλης βγάλει άκρη με την αρνητική -σε πρώτη φάση- απόφαση της επιτροπής.

Πρέπει να αναφέρουμε πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει θετικό κλίμα και είναι πιθανό ΠΑΣ Γιάννινα και Γιάννης Πετράκης να συνεχίσουν μαζί και για την νέα σεζόν. Οριστικά όμως θα ξέρουμε μετά τις τελικές εξελίξεις με το θέμα της αδειοδότησης.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ