ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ενάμιση μήνα έξω ο Ακόστα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ενάμιση μήνα έξω ο Ακόστα στον ΠΑΣ Γιάννινα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θλάση δευτέρου βαθμού υπέστη στο ματς με τον Παναθηναϊκό ο Ακόστα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

Τέσσερις με έξι εβδομάδας εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Νόε Ακόστα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον μέσο της ομάδας των Ιωαννίνων να κάνει εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να διαπιστώνεται πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς.

Να θυμίσουμε ότι ο Ακόστα χτύπησε στην Λεωφόρο και βγήκε σχετικά γρήγορα αφήνοντας την ομάδα του με εννιά αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να περιορίσει τη ζημιά. Ο μέσος του ΠΑΣ που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ενάμιση μήνα θα χάσει τα ματς με Πλατανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό ενώ το καλό για τον ίδιο είναι πως υπάρχει διακοπή για τις εθνικές ομάδες μετά την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από την προπόνηση της Τρίτης ανέφερε:

"Χωρίς επιπλέον προβλήματα, εκτός από τα γνωστά, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο με σκοπό τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας. Ατομικό ακολούθησαν οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς. Ο Νόε Ακόστα υπέστη στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς και αναμένεται να επιστρέψει σε τέσσερις με έξι εβδομάδες. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 10:30".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ