ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εκτός ο Ροντρίγκες, μέσα ο Βιντάλ στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ EUROKINISSI

Με μια αλλαγή σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική θα υποδεχθεί την Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πετράκη να αφήνει και πάλι εκτός τον Ροντρίγκες ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Βιντάλ.

Την Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάννης Πετράκης έκανε μια αλλαγή στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα συμπεριέλαβε στην 19άδα τον Βιντάλ και άφησε εκτός τον Ροντρίγκες ενώ από εκεί και πέρα εκτός έμειναν και οι Μπέριος, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης και Ροντρίγκες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου (15:00) με την Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε στατικές φάσεις και οικογενειακό δίτερμα και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή που είναι η εξής: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Κοζορώνης, Καρανίκας, Σκονδρας, Μπετρά, Κόντε, Μανθάτης, Σολτάνι, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Λίλα, Ναδάλες, Βιδάλ και Χαλκιαδάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπέριος, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης, Ροντρίγκεζ, Βενετικίδης, Ζώγκος, Ζαχαρός, Ντόλοβατς".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ